Ensi kesän kesätorin kahviovuorojen haku on käynnissä!

Halukkaaksi torikahvion pitäjäksi voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palaute@koikkala.fi. Mainitse edustamasi yhdistys/yritys ja kotipaikka. Voit myös esittää toiveen torivuoron ajankohdasta, pyrimme ottamaan toiveet huomioon torivuoroja jakaessa. Torivuorojen haku on käynnissä 12.4. asti!

Huom. Koikkalan kyläyhdistys ry pyörittää torikahviota toimintansa rahoittamiseksi ja pidättää oikeuden valita itselleen vuorot ennen muiden vuorojen jakamista. Mm. Juhannustori ja Kyläjuhla ovat aina kyläyhdistyksen itselleen varaamia vuoroja.

Kyläyhdistyksen hallitus päättää torivuorojen jakamisesta torisäännöissä mainittujen periaatteiden mukaan. Jos halukkaita kahvionpitäjiä on paljon, vuoroja saatetaan joutua arpomaan.

Torisäännöissä mainitaan seuraavasti
Osa kahvion vuoroista voidaan jakaa kylätoiminta-alueella* aktiivisesti toimiville yleishyödyllisille yhdistyksille, järjestöille ja seuroille. Toissijaisesti yksityisille kyläläisille sekä kylätoiminta-alueen* yrityksille. Jos vapaita vuoroja jää, niitä voidaan jakaa myös toiminta-alueen* ulkopuolisille järjestöille.

*kylätoiminta-alueeseen kuuluvat seuraavat kylät: Ahola, Haikarila, Hietajärvi, Kaislajärvi, Koikkala, Leskelä, Maarala, Mustola, Mäköinen, Pohjoinen, Rantonen, Soiniemi ja Sopala.